Meny

Politiet i Dallas jaktet på ny mistenkt i garasjeanlegg

Politiet ber pressefolk fjerne seg fra politiets hovedkvarter i Dallas. Foto: Carlo Allegri / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Dallas avsluttet letingen etter en mistenkelig person i hovedkvarterets parkeringshus uten funn. Sikkerhetsnivået ble høynet da politiet mottok en anonym trussel.

Trusselen var rettet mot politibetjenter i hele byen. Samtidig kom det meldinger om at en maskert mann var blitt observert ved parkeringen til politiets hovedkvarter.

Flere medier meldte at hovedkvarteret var under såkalt lockdown, som betyr at ingen personer kan komme inn eller ut av bygningen, men politiet benektet dette på Twitter. Et område rundt politiet bygninger ble sperret av, og mediene ble bedt om å ikke rapportere fra stedet.

– Stopp livesendingene fra hovedkvarteret og parkeringskjelleren øyeblikkelig, skriver politiet og viser til politibetjentenes sikkerhet.

Spesialstyrker og hundepatruljer gjennomsøkte de tre etasjene i bygningen, men det ble ikke funnet noen mistenkelig person, og søket ble avsluttet to timer etter.

– Bra jobbet av våre betjenter, tvitrer Dallas' politisjef David O. Brown.

Les også: Dallas-politiet brukte robot til å drepe gjerningsmann

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus