Kvinne har anmeldt voldtekt – fem menn pågrepet

En kvinne på rundt 20 år skal ha blitt dratt inn i et hus og voldtatt av en eller flere menn nær Kongsberg sentrum. Til sammen fem menn er pågrepet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om saken klokka 4 natt til torsdag. De fem pågrepne er alle unge menn med utenlandsk bakgrunn, ifølge Laagendalsposten.

– Hun har vært på vei hjem fra byen, og i tidsrommet like før klokka 4 skal hun ha blitt trukket inn i et bolighus. Her skal hun ha blitt voldtatt av én eller flere menn, sier krimsjef Morten Ole Pedersen ved Kongsberg politistasjon.

Kvinnen har vært i avhør, og politiet vil snakke mer med henne når hun har hvilt ut. De pågrepne sitter i arresten i Drammen og avhøres fortløpende.

– De fem har status som siktet, men det betyr ikke at alle har vært med på det som har skjedd, sier krimsjefen.

Om noen av dem framstilles for varetekt, vil bli avgjort basert på hva som kommer fram i avhørene.

Kongsberg Jazzfestival pågår for tiden i byen, og det gjør at det er uvanlig mange mennesker ute seint til Kongsberg å være, skriver Laagendalsposten. Det kan øke sjansen for at noen har sett noe.

– Dersom noen har sett noe og har opplysninger som kan bidra til etterforskningen, er vi interessert i å komme i kontakt med dem. Det gjelder aktivitet i tiden like før klokka 4 i området mellom Fosseparken og Glitre-området, sier krimsjef Pedersen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus