Kvinne savnet i Sandefjord siden 20. juni

Politiet har kommet med et nytt bilde av den kinesiske kvinnen Xi Li som forsvant fra området Sundeskogen i Sandefjord natt til mandag 20. juni. Foto: Politiet (NTB scanpix)
Politiet har kommet med et nytt bilde av den kinesiske kvinnen Xi Li som forsvant fra området Sundeskogen i Sandefjord natt til mandag 20. juni. Foto: Politiet (NTB scanpix)

En 37 år gammel kinesisk kvinne har vært savnet i Sandefjord siden 20. juni. Politiet står fortsatt uten avgjørende funn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kinesiske kvinnen Xi Li og hennes norske mann var på ferie på Østerøya med sine to mindreårige barn da kvinnen forsvant. Ektemannen til kvinnen ble tidlig siktet for vold og er fortsatt formelt siktet.

– Grunnlaget for siktelsen ble svekket ved ytterligere etterforskning, men vi kan ikke henlegge før vi vet hva som har skjedd med henne, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold til NTB.

Les også: Ektemannen til savnet kvinne siktet for vold

Politiet fortsetter torsdag søket etter Xi, som forsvant fra området Sundeskogen i Sandefjord natt til mandag 20. juni. Politiet vil foreta et grundigere søk i nærområdet, det betyr blant annet at politiet vil oppsøke private eiendommer. Sivilforsvaret bistår fortsatt i søket etter kvinnen.

– Vi har alle muligheter åpne, det er derfor vi bruker store ressurser på å samle inn og bearbeide all informasjon, sier Sakrisvold.

Bakgrunn: Stor leteaksjon etter savnet kvinne i Sandefjord

Søkene har så langt ikke gitt noen svar, og at det er derfor politiet nå går ut med mer informasjon.

– Når søker vi og innhenter bevis, og så er det eventuelt når vi får et gjennombrudd at vi ser sammenhengen, sier Sakrisvold.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus