Svensk politi sendt til feil sted i storregion

<p>Illustrasjonsfoto: Adam Ihse (TT / NTB scanpix)</p>
Illustrasjonsfoto: Adam Ihse (TT / NTB scanpix)

Politiets nye organisering for storregionen Nord, som dekker halve Sverige, blir kritisert etter at politi har blitt sendt til feil fylke, by og adresse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Jämtland forteller om frustrasjon etter at operasjonssentralen, som er plassert i Umeå, har sendt politipatruljer feil. Ved ett tilfelle ble en patrulje sendt til et pågående innbrudd ved Östersund, men da politiet kom til stedet viste det seg at innbruddet hadde skjedd i Sundsvall – to og en halv times kjøretur unna.

– Det viktigste er at allmennheten forstår kaoset vi lever i nå, og at vi som jobber ute sliter for å forsøke å opprettholde samme nivå som tidligere, sier en anonym politibetjent til avisen Örnsköldsviks Allehanda. Avisen har snakket med flere politifolk i Jämtland som omtaler situasjonen som usikker og frustrerende etter omorganiseringen fra januar 2015.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus