Motorsyklist tatt etter måling på 186 km/t

En svensk motorsyklist ble tatt av UP i helgen etter å ha blitt målt i 186 kilometer i timen på E6 på Romerike. Politiet tror mannen kjørte enda fortere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er i 20-årene, stakk av fra Utrykningspolitiets patrulje lørdag kveld, men politiet hadde i tillegg til fartsmålingen også sikret seg registreringsnummeret på motorsykkelen. Etter en stund ble både motorsykkelen og mannen funnet igjen på Jessheim, skriver Romerikes Blad.

– Han hadde parkert motorsykkelen et annet sted enn der vi fant han. Med nøkkelen i lomma hadde han ikke annet valg enn å erkjenne kjøringen, sier UP-sjef Stein-Olaf Røberg i Øst politidistrikt.

Røberg tror farten har vært enda høyere enn målingen på 186 km/t viste. Fartsgrensen på motorveistrekningen er 110 km/t. Nå venter rettssak og trolig en lang periode som fotgjenger for svensken, som er bosatt på Romerike.

– Jeg håper at påtalemyndigheten legger ned en lang tapstid på førerkortet. Slike sjåfører er det godt å få vekk fra veiene, sier Røberg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus