Meny

16-åring pågrepet etter knivstikking i Oslo

Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 16 år gammel gutt er pågrepet, mistenkt for å ha vært med på knivstikkingen av en mann på Galgeberg i Oslo natt til lørdag.

Den mistenkte er kjørt i arresten, og han blir avhørt lørdag formiddag, opplyser politiet i Oslo. Politiet søkte først etter én, senere tre, gjerningsmenn. Nå tror politiet at 16-åringen er hovedmannen bak handlingen.

– Ut fra diverse vitneobservasjoner og personkunnskap kom vi etter hvert fram til navnet på en mistenkt, og på grunnlag av de opplysninger slo vi til på en adresse på Tøyen. På utsiden av denne adressen påtraff vi mistenkte, som vi pågrep uten dramatikk, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til VG.

Den skadde mannen ble kjørt til sykehus med tilsynelatende alvorlige skader etter voldsepisoden.

Politiet fikk melding fra beboere som hørte kraftig støy og rop om at noen hadde kniv klokken 1.24, ifølge TV 2. Politi og ambulanse fant mannen skadd da de kom til stedet. Han skal ha blitt påført skadene i en oppgang utenfor en leilighet og var bevisst da han ble kjørt til sykehus.

Barnevernet er varslet om saken.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus