Meny

Stavanger: Overvåkingskameraer virket ikke

Natt til søndag kjørte tyvene en bil inn i lokalene til en fotobutikk i Stavanger, tømte lokalet for verdifulle varer og stakk av i en annen bil. Håpet var at videoopptak fra området kunne føre politiet nærmere tyvene, men kameraene viste seg å være ute av funksjon. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overvåkingskameraene i Stavanger som kunne ha opptak av tyvene etter det grove tyveriet av en fotobutikk, var ute av funksjon.

Natt til søndag kjørte tyvene en bil inn i lokalene til fotobutikken, tømte lokalet for verdifulle varer og stakk av i en annen bil. Håpet var at videoopptak fra området kunne føre politiet nærmere tyvene, men kameraene viste seg å være ute av funksjon, skriver Stavanger Aftenblad.

– Det ville selvsagt gjort det enklere hvis vi hadde bilder av bilene, sier etterforskningsleder Vegard Sandland ved Stavanger politistasjon.

Det var heller ikke overvåkingskamera inne i butikken. Tyvene fikk med seg verdier for flere millioner kroner, ifølge eieren av butikken.

Bakgrunn: Sjekker videoovervåking etter «sjokkbrekk» i Stavanger

Sandland opplyser til avisen at de har noen tips de vil se nærmere på. I tillegg har to vitner som var i området ved Stavanger Foto meldt seg.

– De så ikke selve ranet, men har likevel interessante observasjoner, sier Sandland.

Natten før var det et lignende «sjokkbrekk» i en Expert-forretning på Forus i Stavanger. Da ble det kjørt en stjålet kassevogn gjennom en av portene inn til butikklokalet før tyvene stakk av gårde med store mengder datautstyr og mobiltelefoner.

Les også: 45-åring tiltalt for blotting under ran i Oslo

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus