Meny

Likfunn kan ha ført politiet til Tysklands «Jack the Ripper»

Da en tysk 67-åring døde, fant datteren hans restene av et partert lik i hjemmet hans i byen Schwalbach am Taunus i Darmstadt-regionen. Nå gjenåpner tysk politi flere hundre drapssaker. Foto: AFP / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tysk politi har gjenåpnet hundrevis av drapssaker som kan dateres helt tilbake til 1970-tallet etter likfunn hos en avdød 67 år gammel mann.

Etter 67-åringens død fant datteren hans restene av et partert lik i hjemmet hans i byen Schwalbach am Taunus i Darmstadt-regionen.

Det parterte liket var av en prostituert, noe som ga politiet grunn til å mistenke ham for lignende drap begått i regionen, opplyser politisjef Sabine Thurau.

Politiet har gjenåpnet flere hundrevis av drapssaker siden likfunnet i 2014. Blant annet drapet på to kvinner i Frankfurt i 1970, drapet på to prostituerte i 1990 og drapet på en 13 år gammel gutt i 1998.

Mannen, som har blitt anonymisert til Manfred S. har så langt blitt koblet til ti drap. Seks av dem med konkrete bevis og fire av dem fordi drapsmåten ligner på måten ofrene ble torturert og drept på – og at de fikk organer fjernet.

Politiet tror Manfred S. kan ha hatt en medsammensvoren.

– Vi vurderer muligheten for at det var to personer som levde ut sine fantasier, sier politiets talsmann, Frank Herman.

Manfred S. har av lokale medier fått tilnavnet Tysklands «Jack the Ripper», den uidentifiserte seriemorderen som antas å ha drept en rekke prostituerte i Øst-London i 1888.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus