Meny

Pågripelse etter grov voldtekt i Oslo

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble overfalt, voldtatt og ranet på Skøyen i Oslo 7. mai. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble overfalt, voldtatt og ranet på skøyen i Oslo sist helg, ifølge politiet.

Pågripelsen skjedde søndag kveld etter at mannen hadde blitt gjenkjent, skriver Nettavisen. Det er ikke kjent hvem som gjenkjente mannen.

– Jeg kan bekrefte at en mistenkt mann i 30-årene ble pågrepet rundt klokken 19.00 i forbindelse med voldtektssaken på Skøyen forrige helg, sier politiadvokatfullmektig John Furunes ved Oslo politidistrikt til avisen.

Politiet har så langt ikke avhørt mannen, og det er derfor ikke kjent hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet.

Balgrunn: Politiet jakter gjerningsmann etter grov voldtekt

Det var lørdag 7. mai at kvinnen kom med drosje og gikk av ved Statoil-stasjonen på Skøyen klokken 22.39 på kvelden. Fra bensinstasjonen gikk kvinnen på en gruslagt sti som går opp til Nedre Silkestrå. Like etter at hun begynte å gå opp stien, kom en mann bakfra og angrep henne. Hun ble deretter voldtatt og etterpå fraranet sin veske.

Den siktede blir fremstilt for varetektsfengsling onsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus