Turgåer fant død person i skogen:

Kvinne funnet død i Lier

Åstedsetterforskere ankommer Kværnerskogen på Tranby i Buskerud etter at en person ble funnet død i området torsdag ettermiddag. Foto: Torstein Bøe )NTB scanpix)
Åstedsetterforskere ankommer Kværnerskogen på Tranby i Buskerud etter at en person ble funnet død i området torsdag ettermiddag. Foto: Torstein Bøe )NTB scanpix)

Politiet har ingen holdepunkter for at noe kriminelt ligger bak funnet av en død kvinne i Kværnerskogen på Tranby i Buskerud torsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Søndre Buskerud opplyste til NRK torsdag kveld at personen som er funnet er en kvinne, og at hun skal ha blitt funnet av en tilfeldig turgåer ved 16-tiden torsdag.

Liket ble funnet like ved Josef Kellers vei, opplyser Drammens Tidende. Tilstanden til kvinnen bærer preg av at hun har ligget ute en stund.

Etterforskerne hadde derimot ingen holdepunkter for å si at kvinnen hadde vært utsatt for noe kriminelt etter å ha undersøkt området torsdag kveld. Dødsfallet etterforskes likevel fortsatt som mistenkelig.

– Det er rutine å etterforske slike dødsfall som mistenkelig når personen er funnet alene i skogen, opplyser operasjonsleder Trond Egil Groth ved Drammen politistasjon til NTB.

– Vi har en mistanke om hvem det er, men vi kan ikke gi noen informasjon om vedkommende bortsett fra at det er en kvinne, opplyser Groth til NRK.

Ifølge kanalen er politiet i ferd med å kontakte personer som kan kjenne kvinnen. I tillegg er de i gang med å avslutte undersøkelser på stedet, og sperringene ved området vil bli fjernet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus