Serievoldtektsmann fra Bergen pågrepet på nytt

En 33 år gammel mann fra Bergen som tidligere er dømt for tre overfallsvoldtekter, er pågrepet og varetektsfengslet, mistenkt for en ny voldtekt utført lørdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergenseren ble mandag varetektsfengslet for fire uker siktet for å ha dopet ned og voldtatt en kvinne lørdag. Politiet mener den 23 år gammel kvinnen var ute av stand til å motsette seg overgrepet på grunn av søvn eller rus, skriver Bergensavisen.

Den anmeldte voldtekten skal ha skjedd i siktedes egen leilighet ved 6-tiden om morgenen. Politiet venter nå på DNA-prøvene fra mannen og kvinnen.

– Jeg kan ikke kommentere denne saken, sier mannens forsvarer, advokat Ann Turid Bugge til avisen. Hun har også tidligere forsvart mannen.

33-åringen er tidligere dømt for voldtekter utført i 2003 og 2006. En av voldtektene i 2006 var av en 14 år gammel jente, den ble ikke oppklart før i 2011.

Mannen var dømt til forvaring, som i 2011 ble forlenget med to år, men omgjort til en tidsbegrenset fengselsstraff etter anke året etter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus