To menn lettere skadd etter å ha blitt stukket ned i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 20-årene er lettere skadd etter å ha blitt knivstukket i Tåsenveien i Oslo sent mandag. Også i Sandakerveien slapp en mann fra det med lettere skader etter å ha blitt stukket med en gjenstand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet fikk beskjed om hendelsen i Tåsenveien klokken 23.48 mandag kveld. Da de kom til stedet, fant de en mann som var stukket med kniv i magen.

– Han er innlagt på sykehus med lettere skader og har vært ved bevissthet hele tiden, sier utrykningsleder Håvard Lunde ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet sa først at de lette etter to gjerningspersoner som stakk av i en bil etter hendelsen, men holder nå flere muligheter åpne.

– Vi har gjort rundspørringer i området og undersøkt eiendommene i nærheten, sier Lunde.

Tidligere mandag kveld ble en mann med stikkskader funnet liggende på gaten på Sandaker i Oslo. En mistenkt, som skal være en bekjent av offeret, ble pågrepet kort tid etter.

– Vi er usikre på om det er en kniv som er brukt, men det er et stikkvåpen. Vi fikk melding om hendelsen klokken 20.23, forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Krimvakta opplyser at fornærmede kom fra hendelsen med lettere skader.

Så langt er det ifølge politiet ingenting som tyder på en sammenheng mellom de to voldsepisodene.