Meny

19-åring siktet for flere voldtekter

Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 19-åring fra Hamar-distriktet, som har sittet fengslet siden mars, er nå siktet for to voldtekter. Én fysisk og én via nettet. Nærmere 25 jenter skal være ofre i saken, skriver Hamar Arbeiderblad.

Politiet mener han har lurt et stort antall jenter til å sende ham seksualiserte bilder og filmer av seg selv via sosiale medier. Men det alvorligste punktet er to siktelser for voldtekt.

– Siktelsen gjelder to voldtekter, at han har forledet jenter til å utvise seksuelt krenkende atferd, altså fått dem til å sende bilder og filmer av seg selv, besittelse av overgrepsbilder eller seksualiserte bilder av barn og for selv å ha utvist seksuelt krenkende eller uanstendig atferd overfor barn under 16 år, opplyser politiadvokat Liv Hilde Nytrøen til Hamar Arbeiderblad.

En av voldtektene skal være et fysisk overgrep, den andre via nettet i form av at en jente skal ha følt seg presset til å gjøre ting med seg selv.

I materialet som er beslaglagt på et stort antall datamedier som ble funnet hjemme hos 19-åringen, ble det funnet bildemateriale av mer enn 100 jenter.

– Det er per i dag i underkant av 25 jenter som regnes som fornærmet i saken. 15 er avhørt og resten skal avhøres i nærmeste fremtid, opplyser politiadvokaten.

Populært