Spa-massør tiltalt for voldtekt av kunde

MASSASJE-OVERGREP: Mannen i 30-årene skal ha misbrukt sin stilling som massør til å forgripe seg på en kvinnelig kunde. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
MASSASJE-OVERGREP: Mannen i 30-årene skal ha misbrukt sin stilling som massør til å forgripe seg på en kvinnelig kunde. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

En mannlig massør ved spa-avdelingen på et av oslos luksushoteller er tiltalt for å ha forgrepet seg på en kvinnelig kunde under massasjebehandling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i 30-årene må i neste uke møte i Oslo tingrett og svare på tiltalen fra Oslo statsadvokatembeter om både overgrep og misbruk av stillingen sin som massør.

Det var en søndag formiddag i november 2014 den kvinnelige gjesten ville unne seg selv en spa-behandling på det velrennomerte Oslo-hotellet.

Mens han masserte henne på låret, skal massøren "uten forutgående avtale", ha ført en eller to fingre innenfor trusen og inn i skjeden til kvinnen.

Ifølge tiltalebeslutningen lå kvinnen på magen under behandlingen, og var derfor ute av stand til å motsette seg handlingen som skjedde veldig raskt.

I tillegg til overgrepet er mannen tiltalt for å ha misbrukt den tilliten kvinnen hadde til ham som massør.

Kvinnens bistandsadvokat har også varslet mulig krav om erstatning eller oppreisning for offeret.

Strafferammen for overgrepet er inntil ti års fengsel.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus