Mann tiltalt for dødsvold på Stord

Statsadvokaten har tiltalt en 42 år gammel mann for legemsbeskadigelse med døden til følge etter et slagsmål på Stord i desember 2014 der en 50 år gammel mann ble slått i hjel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er tiltalt for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap eller under andre særdeles skjerpende omstendigheter, der skaden hadde døden til følge, melder avisa Sunnhordland. Strafferammen er inntil ti års fengsel.

Saken kommer opp i Sunnhordland tingrett i september.

Det var Torbjørn Bauge (50) som døde i slagsmålet. Dette skjedde natt til søndag 7. desember 2014 i en bolig utenfor Sagvåg på Stord.

Ifølge tiltalen skal 42-åringen fra Stord ha slått avdøde gjentatte ganger med et stolbein eller en annen gjenstand i hodet og kroppen og kanskje også ha sparket avdøde.

Som følge av volden fikk Bauge knusningsskader i ansiktet og hodet, brystet og buken. Skadene ga blødninger som førte til at han døde senere samme dag.

I avhør har 42-åringen forklart at han forsvarte sin kone mot vold fra den 50 år gamle mannen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus