Uavklart for mann etter slåsskamp i Akershus

Lensmann i Aurskog Høland, Svein Engen opplyser at tilstanden er uavklart og alvorlig etter at en mann ble slått hardt i hodet under en slåsskamp i Fosser torsdag kveld. Her er Engen under en pressekonferanse i Bjørkelangen i 2014.
Lensmann i Aurskog Høland, Svein Engen opplyser at tilstanden er uavklart og alvorlig etter at en mann ble slått hardt i hodet under en slåsskamp i Fosser torsdag kveld. Her er Engen under en pressekonferanse i Bjørkelangen i 2014. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix

En 35 år gammel mann måtte fraktes til sykehus med luftambulanse etter å ha blitt slått hardt i hodet under en slåsskamp med en annen mann i Fosser i Aurskog-Høland torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skadde 35-åringen ringte selv til politiet etter slagsmålet hjemme hos ham selv ved 22.30-tiden torsdag kveld. Under slåsskampen med en 50 år gammel mann ble han slått i hodet med en gjenstand.

– Det er forholdsvis alvorlig. Medisinsk personell på stedet ville først frakte mannen i helikopter til Ahus, men bestemte underveis at han måtte flys til Ullevål. Skadeomfanget er fremdeles uavklart, sier lensmann Svein Engen i Aurskog-Høland til NTB fredag formiddag.

Den siktede 50-åringen vurderes framstilt for varetektsfengsling fredag ettermiddag. Han er siktet for grov kroppsskade og måtte tilbringe natt til fredag i arresten på politistasjonen i Lillestrøm.

– Både offeret og den siktede er kjenninger av politiet, sier Engen.

Politiet arbeidet fredag formiddag med å samle mest mulig informasjon i saken før fristen for å framstille 50-åringen for fengsling løp ut. Minst en annen person var til stede i boligen da slåsskampen utspant seg, og vil bli avhørt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden