Meny

Huseier knivstakk innbruddstyv

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En innbruddstyv fikk et ublidt møte med en huseier i Arendal natt til søndag. Det mislykkede innbruddsforsøket endte på sykehus med kutt i hånden.

– Innbruddstyven er innlagt på sykehus med et kutt i hånden. Saken etterforskes videre, opplyser Agder-politiet på Twitter.

Det var like før klokken 04.30 at politiet fikk melding om et pågående innbrudd i et hus i Arendal. Huseieren ringte politiet umiddelbart da han skjønte at noen var i ferd med å ta seg inn i huset. Mannen snakket med politiet på telefon i den ene hånden, samtidig som han hadde en kniv i den andre.

Les også:  Kvinne stikkskadd i slagsmål

Politiet ba huseieren gi seg til kjenne for mannen som forsøkte å bryte seg inn, men likevel ga inntrengeren seg ikke. Da han stakk hånden gjennom et hull i vinduet for å lukke opp døren, stakk huseieren den fremmede mannen i hånden.

Bare få minutter senere var politiet på plass og tok bokstavelig hånd om innbruddstyven. 38-åringen ble kjørt rett til sykehus.

– Det var såpass alvorlig at han er lagt inn på sykehus. Utover det har jeg ingen opplysninger om hvor store skader det er, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NRK.

Det er foreløpig uklart om huseieren kan vente seg en reaksjon for knivbruken.

Les også:  Mann (19) knivstukket i Levanger

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus