Huseier knivstakk innbruddstyv

En innbruddstyv fikk et ublidt møte med en huseier i Arendal natt til søndag. Det mislykkede innbruddsforsøket endte på sykehus med kutt i hånden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Innbruddstyven er innlagt på sykehus med et kutt i hånden. Saken etterforskes videre, opplyser Agder-politiet på Twitter.

Det var like før klokken 04.30 at politiet fikk melding om et pågående innbrudd i et hus i Arendal. Huseieren ringte politiet umiddelbart da han skjønte at noen var i ferd med å ta seg inn i huset. Mannen snakket med politiet på telefon i den ene hånden, samtidig som han hadde en kniv i den andre.

Les også: Kvinne stikkskadd i slagsmål

Politiet ba huseieren gi seg til kjenne for mannen som forsøkte å bryte seg inn, men likevel ga inntrengeren seg ikke. Da han stakk hånden gjennom et hull i vinduet for å lukke opp døren, stakk huseieren den fremmede mannen i hånden.

Bare få minutter senere var politiet på plass og tok bokstavelig hånd om innbruddstyven. 38-åringen ble kjørt rett til sykehus.

– Det var såpass alvorlig at han er lagt inn på sykehus. Utover det har jeg ingen opplysninger om hvor store skader det er, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NRK.

Det er foreløpig uklart om huseieren kan vente seg en reaksjon for knivbruken.

Les også: Mann (19) knivstukket i Levanger

Personvernpolicy