Meny

Kvinne stikkskadd i slagsmål

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne har pådratt seg stikkskader i et slagsmål på Rodeløkka i Oslo tidlig søndag morgen. En annen kvinne er pågrepet.

– Vi har rykket ut til meldinger om masseslagsmål. Vi har kommet over en kvinne med stikkskader i leggen, skriver Oslo-politiet på Twitter like før klokken 07 søndag morgen.

Operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt opplyser til NTB at det trolig bare dreier seg om to kvinner som har barket sammen ute på gaten etter å ha deltatt på samme fest i en leilighet i nærheten.

– En krangel har oppstått på en fest i en leilighet like ved, og så har slagsmålet startet ute på gaten. Det var også flere andre personer til stede i forbindelse med slagsmålet, men det var bare de to kvinnene som var delaktige, sier Pedersen.

– Den ene kvinnen er knivstukket, trolig i leggen, men det er sannsynligvis ikke snakk om alvorlige skader. Hun er blitt tatt hånd om og vurdert av ambulansepersonell. Den andre kvinnen pågripes og vil bli avhørt, sier operasjonslederen.

Les også: Mann (19) knivstukket i Levanger

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus