Meny

Sint taxisjåfør kjørte med kunde på taket

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En krangel med en kunde endte med anmeldelse og inndratt førerkort for en taxisjåfør i Stavanger. Han valgte nemlig å kjøre flere kilometer med kunden på taket i stort fart.

Episoden skjedde natt til langfredag i Stavanger. Politiet forteller at taxisjåføren ringte dem og klaget på kunden mens han kjørte mot politistasjonen med mannen på taket.

– Kunden har klart å holde seg fast, selv om dette har gått i relativt stor hastighet. Taxisjåføren sa ingenting om at han hadde en mann på taket da han ringte oss, så saken tok jo en ny vending da politiet kjørte ham i møte for å hjelpe ham med den trøblete kunden, sier operasjonsleder Tor Helge Stavik i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

– Når vår patrulje kommer frem, er kunden nede fra taket og ganske oppspilt etter hendelsen. Vi tar tak i dette med sjåføren og tar fra ham førerkortet. Han blir selvfølgelig anmeldt for uaktsom kjøring, dette er jo livsfarlig, fortsetter operasjonslederen.

Han anslår at den svært uvanlige taxituren har vart i mellom seks og syv kilometer, fra bydelen Jåttå og inn mot politistasjonen i Lagårdsveien. Underveis skal sjåføren ha holdt en hastighet på opp mot 70 kilometer i timen.

– Begge partene har gitt en likelydende forklaring, så vi har ikke grunn til å tvile på at det er slik det har foregått, sier Stavik.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus