Meny

Ukjente menn truet seg inn i hus i Porsgrunn

To menn bevæpnet med pistol og øks truet seg inn i et hus i sentrum av Porsgrunn onsdag morgen. Illustrasjonsfoto: Politiet (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre menn bevæpnet med pistol og øks tok seg onsdag morgen inn i et hus i sentrum av Porsgrunn og truet beboerne. Gjerningsmennene er fremdeles på frifot.

– Vi etterforsker for fullt, men har ingen nye opplysninger om saken. Kriminalteknikere har vært på stedet og foretatt undersøkelser, og vi har foretatt en rekke avhør av vitner, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

En mann lettere skadd

Larsen bekrefter at de tre gjerningsmennene fikk med seg et mindre kontantbeløp før de kjørte fra stedet i bil. Bilen skal ha vært en grønn Citroën Berlingo. Gjerningsmennene hadde på seg mørke klær og hadde dekket til ansiktene.

Politi og ambulanse kom raskt til stedet og tok seg av en av de tre beboerne som hadde blitt slengt i veggen av ranerne og påført et kutt i pannen.

Ikke avfyrt skudd

Det er ingenting som tyder at det ble avfyrt skudd fra pistolen under hendelsen.

Ranerne beskrives som utlendinger, og var mørke i huden. Fornærmede har opplyst til politiet at de aldri tidligere hadde sett mennene som brøt seg inn hos dem.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 05.53 onsdag morgen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært