Meny

Gullsmedraner fortsatt på frifot

Overvåkingsbilde av mannen som ranet en gullsmedforretning på Karl Johans gate lørdag ettermiddag. Foto: Politiet / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som ranet en gullsmedbutikk på Karl Johans gate i Oslo lørdag ettermiddag, var søndag fortsatt på frifot.

– Vi gjennomgår videomaterialet som er sikret og henter inn nye videoer fra området som kan vise hvor gjerningsmannen kan ha beveget seg, sier politiførstebetjent Håkon Berg ved Sentrum politistasjon til NTB.

Gjerningsmannen ranet til seg to klokker fra David-Andersen verdt til sammen 80.000-90.000 kroner, opplyser Berg.

Les også:  Gullsmed i Oslo ranet

Politiet har foreløpig ikke fått mange tips i saken, men har fått ett fra en person som mener å ha sett raneren i Karl Johans gate i forkant av ranet.

– Da var han også maskert og i samme klær, sier Berg.

Mannen skal være mellom 175 og 190 centimeter høy og ha mellomblondt hår. Han var iført finlandshette, bandana, svart turgenser og olabukse under ranet.

Han ble sist sett løpende ned på Stortinget T-banestasjon etter det væpnede ranet, men han tok trolig ikke T-banen, ifølge politiet, som mener han løp gjennom stasjonen og ut ved Lille Grensen.

Ingen ble fysisk skadd i forbindelse med ranet, som ble meldt inn til politiet ved 16-tiden lørdag. Politiet gikk samme kveld ut med overvåkingsbilder av mannen og ber fortsatt personer som kan ha sett raneren, om å melde fra.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus