Meny

Butikkansatt knivstukketav jente i Bryne

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinnelig ansatt i en butikk på Bryne i Rogaland ble knivstukket av en 17 år gammel jente som hadde stjålet en kniv. Jenta er pågrepet, og barnevernet er koblet inn.

Kvinnen som ble knivstukket, er i 40-årene. Hun ble kjørt til legevakten etter å ha blitt stukket med kniv i brystet og en arm fredag kveld.

– Skadene er ikke så alvorlige som vi først antok, sier operasjonsleder Brit Randulff i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

En vekter som var vitne til at 17-åringen knivstakk kvinnen inne i en butikk på kjøpesenteret M44, fikk raskt kontroll på jenta. Operasjonslederen opplyser at politiet tar saken videre med barnevernet.

Den knivstukne kvinnen gjenkjente den 17 år gamle jenta som tidligere på dagen hadde stjålet en kniv fra butikken Christiania Glasmagasin inne på senteret, skriver Stavanger Aftenblad.

– Den butikkansatte konfronterte jenta med dette og holdt henne fast. Den ansatte tilkalte vektere. Før de kom til stedet, oppsto et basketak, og det var i den forbindelse at 17-åringen stakk kvinnen, sier innsatsleder Trond Olav Salte. Han forteller at 17-åringens psykiske tilstand nå skal vurderes.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus