Meny

Seks personer narkotatt etter en rutinekontroll i Oslo

Her på Hjortneskaia i Oslo fattet Tollvesenet mistanke til et vogntog som kjørte av Kiel-ferja i helgen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks personer ble tatt på fersken med betydelige mengder narkotika under en politiaksjon natt til mandag, etter at tollerne ved Hjortneskaia i Oslo fattet mistanke til lasten i et vogntog.

– Vi pågrep samtlige av de seks på samme sted, sier politiadvokat Åsmund Riegels ved avdeling for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt til TV 2.

Tollvesenet oppdaget noe mistenkelig i lasten under en undersøkelse av et vogntog som kjørte av Kiel-ferga på Hjortneskaia i Oslo søndag ettermiddag.

Tollerne lot vogntogsjåføren kjøre videre etter at de varslet politiet. Dermed kunne lovens lange arm følge med på seansen hvor mottakerne av narkotikaen møtte sjåføren av vogntoget, og deretter pågripe alle de involverte.

– Politiet har tatt alle på fersk gjerning, forteller Riegels.

Ifølge kanalen samarbeidet sjåføren med politiet etter oppdagelsen på Hjortneskaia.

Politiet er sparsomme med opplysninger om de siktede, men opplyser at det er snakk om både etniske norske og personer med annet etnisk opphav. Alle seks fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett tirsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus