Meny

Masseslagsmål og knivstikking i Oslo sentrum:

Person knivstukket i Oslo sentrum

Politiet leter etter et mulig knivoffer etter at omtrent ti personer var innblandet i et masseslagsmål på Grønland T-banestasjon fredag kveld. En times tid senere ble en person alvorlig knivskadd i et slagsmål i Schweigaards gate, noen hundre meter unna. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i et slagsmål mellom flere personer i Schweigaards gate i Oslo sentrum fredag kveld.

– En person er alvorlig skadd og kjørt til sykehus. Vi søker etter gjerningsmannen, meldte Oslo-politiet på Twitter like før klokken 20 fredag kveld.

Det var vitner som meldte ifra om et slagsmål mellom seks eller syv personer øverst i Schweigaards gate, ved Galgeberg, klokka 19.40 fredag kveld.

Meldingen om slagsmålet kom en drøy time etter at ti personer braket sammen på Grønland T-banestasjon bare noen hundre meter unna. Det er ikke kjent om det er noen sammenheng mellom de to oppgjørene, men politiet kan ikke utelukke dette.

– Vi vet ikke, men vi setter disse to episodene i sammenheng, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB.

Etter oppgjøret på Grønland fant politiet en blodig kniv etterlatt på stedet, men ikke noe offer eller gjerningsmann.

– Personen som ble sendt til sykehus etter den siste slåsskampen, ble nok skadd der og ikke ved T-banen. Vi leter nå etter en gjerningsmann knyttet til denne episoden, sier Stokkli.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus