Meny

Masseslagsmål og knivstikking i Oslo sentrum:

Person knivstukket i Oslo sentrum

Politiet leter etter et mulig knivoffer etter at omtrent ti personer var innblandet i et masseslagsmål på Grønland T-banestasjon fredag kveld. En times tid senere ble en person alvorlig knivskadd i et slagsmål i Schweigaards gate, noen hundre meter unna. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i et slagsmål mellom flere personer i Schweigaards gate i Oslo sentrum fredag kveld.

– En person er alvorlig skadd og kjørt til sykehus. Vi søker etter gjerningsmannen, meldte Oslo-politiet på Twitter like før klokken 20 fredag kveld.

Det var vitner som meldte ifra om et slagsmål mellom seks eller syv personer øverst i Schweigaards gate, ved Galgeberg, klokka 19.40 fredag kveld.

Meldingen om slagsmålet kom en drøy time etter at ti personer braket sammen på Grønland T-banestasjon bare noen hundre meter unna. Det er ikke kjent om det er noen sammenheng mellom de to oppgjørene, men politiet kan ikke utelukke dette.

– Vi vet ikke, men vi setter disse to episodene i sammenheng, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB.

Etter oppgjøret på Grønland fant politiet en blodig kniv etterlatt på stedet, men ikke noe offer eller gjerningsmann.

– Personen som ble sendt til sykehus etter den siste slåsskampen, ble nok skadd der og ikke ved T-banen. Vi leter nå etter en gjerningsmann knyttet til denne episoden, sier Stokkli.

Populært