Mor og sønn funnet døde i Bergen

En kvinne i 60-årene og hennes sønn i 40-årene ble funnet døde i dette huset i Nordåstræet i Bergen tirsdag formiddag. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)
En kvinne i 60-årene og hennes sønn i 40-årene ble funnet døde i dette huset i Nordåstræet i Bergen tirsdag formiddag. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

En kvinne i 60-årene og hennes sønn i 40-årene ble tirsdag funnet døde i et hus i Bergen. Politiet betegner begge dødsfallene som mistenkelige, men leter ikke etter noen gjerningsperson.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to døde er en kvinne i 60-årene og hennes sønn, som er i 40-årene. Kvinnen bodde i huset, og sønnen «hadde tilhold» der, opplyste bergenspolitiet tirsdag ettermiddag.

Undersøkelsene i eneboligen har ikke gitt etterforskerne grunnlag for å fastslå dødsårsak så langt.

Ingen synlige skader

– Det er ingen synlige skader på de døde, og det er ingen våpen som er funnet på stedet. Vi leter heller ikke etter noen spesielle personer, men holder alle muligheter åpne, sier politistasjonssjef Morten Ørn i Bergen sør politistasjonsdistrikt til NTB.

Sønnen ble meldt savnet fra en institusjon mandag kveld. Tirsdag formiddag ba politiet mannens søster om å ta kontakt med moren, og det var i den sammenheng de to døde ble funnet.

Det er uklart når moren sist ble sett i live, skriver Bergens Tidende. Den siste sikre observasjonen av sønnen skjedde 1. mars ved institusjonen han oppsøkte regelmessig.

Kjent for politiet

– Vi har i løpet av dagen gjennomført tekniske undersøkelser på stedet. Det har også vært to rettsmedisinere med under de innledende undersøkelsene av de døde, sier Ørn.

Han sier politiet vil etterforske saken med full bredde og gjennomføre avhør og tekniske undersøkelser i tiden fremover. Etterforskerne må avvente obduksjonen av de to døde og prøver som er tatt i den sammenheng, før de kan kommentere nærmere hva som har skjedd i huset.

Ørn sier at både moren og sønnen er kjent av politiet fra tidligere. Kvinnen i 60-årene skal ha vært ved svært dårlig helse.

Les også: Full etterforskning etter mistenkelig dødsfall i Skien

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden