Full etterforskning etter mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet i Telemark har satt i gang etterforskning etter at en 83 år gammel mann ble funnet død hjemme hos seg selv i Skien mandag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding klokken 09.14 av pårørende som var blitt varslet av mannens hjemmehjelp, skriver Varden.

Det var omstendigheter på stedet som gjorde at politiet valgte å betegne dødsfallet som mistenkelig. Funn på avdøde og funn på stedet utløste politiets etterforskning

– Den døde er sendt til obduksjon. Vi venter en foreløpig rapport i løpet av tirsdagen, sier etterforskningsansvarlig Georg Andersen til NTB.

Han er tilbakeholden med ytterligere opplysninger, men sa tirsdag kveld at det har vært en utvikling i saken som vil bli gjort kjent tirsdag morgen.

Etterforskningslederen sier 83-åringen kan ha ligget død i maksimalt ett døgn, ettersom han skal ha blitt sett i live i løpet av det siste døgnet før han ble funnet mandag morgen.

Politiet startet tekniske undersøkelser på stedet og har gjennomført en rundspørring i området på Gulset i Skien hvor mannen ble funnet. Flere personer ble tatt inn til avhør mandag.

– Det er blitt gjennomført tekniske undersøkelser i mannens bolig. De kan bli tatt opp igjen tirsdag om det skulle være behov for det, sier Andersen.

Les også: To menn siktet for forsettlig drap i Oslo

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus