Tre pågrepet etter knivstikking i Haugesund

Tre menn er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble banket opp og knivstukket i et boligområde i Haugesund ved midnatt natt til lørdag. Politiet sendte ut bevæpnede styrker, og pågrep etter hvert de tre på to forskjellige steder. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt/NTB scanpix
Tre menn er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble banket opp og knivstukket i et boligområde i Haugesund ved midnatt natt til lørdag. Politiet sendte ut bevæpnede styrker, og pågrep etter hvert de tre på to forskjellige steder. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt/NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre menn er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble banket opp og knivstukket i et boligområde i Haugesund ved midnatt natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre menn er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble banket opp og knivstukket i et boligområde i Haugesund ved midnatt natt til lørdag.

Mannen ble knivstukket i ryggen i sin egen bolig, men er ikke livstruende skadd, opplyser politiet. De tre pågrepne er mistenkt for kroppsskade og knivstikking og vil bli avhørt lørdag.

Den første meldingen kom ifølge TV 2 til politiet klokka 0.06 natt til lørdag. Etter hvert ringte den skadde selv inn og forklarte at han var knivstukket. Han er sendt til Haugesund sykehus.

Politiet sendte ut bevæpnede styrker og pågrep etter hvert tre menn på to forskjellige steder. To av dem er fra Polen og i 30-årene, den tredje en norsk mann i midten av 20-årene, ifølge NRK.

– Dette er navn vi har vært borti tidligere, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet opplyser at de har opplysninger som tyder på at sjalusi ligger til grunn for voldsepisoden.

Politiet er lørdag morgen i gang med å avhøre de tre gjerningsmennene. Den fornærmede skal også avgi sin forklaring til politiet. Boligen hans skal også undersøkes av politiet i formiddag.