Meny

Barnevakt viste fram barnehode på gata i Moskva

Russisk politi på stedet der en kvinne ble pågrepet etter at hun fortalte at hun hadde drept et barn hun passet. Foto: Maxim Zmeyev (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russisk politi har pågrepet en barnevakt som viste frem et avkappet hode av et barn mens hun skal ha ropt «Allah er størst» på åpen gate i Moskva.

Kvinnen kommer ifølge flere internasjonale medier fra Uzbekistan og ha jobbet som barnevakt, heter det i en uttalelse fra russisk påtalemyndighet mandag.

Hun ble pågrepet og siktet for å ha drept et barn som hun passet, etter at lokale medier mandag viste opptak av henne ved en T-banestasjon i Moskva. Kvinnen var kledd i svart, skriver nettstedet Lifenews.ru.

En journalist fra avisen RBC som var på vei fra sitt hjem til T-banestasjonen, sier ifølge Reuters at hun hørte kvinnen rope «Allah er størst».

På et annet opptak fra stedet er det mulig å høre kvinnen rope noe om verdens ende og at hun kunngjør at hun er terrorist, heter det videre i meldingene fra Moskva mandag.

Etterforskerne opplyser at det barnet, som ifølge The Guardian skal ha vært en jente,  var tre-fire år gammelt og at drapet skal ha skjedd i familiens leilighet i Moskva før barnevakten satte fyr på stedet og stakk av.

Ifølge den britiske avisen Independent skal politiet ha funnet en barnekropp uten hode i brannruinene.

Kvinnen skal nå gjennomgå psykiatriske undersøkelser.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus