Meny

Omfattende voldtektssak for retten i Stavanger

Eksteriør av Stavanger tingrett. Foto: Alf Ove Hansen (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag starter rettssaken mot en 41 år gammel svensk trailersjåfør som er tiltalt for å ha voldtatt åtte prostituerte kvinner.

Tiltalte, som utga seg for å være politimann, skal ifølge påtalemyndigheten ha truet med å rapportere kvinnenes prostitusjonsvirksomhet om de ikke ville ha sex med ham, ifølge Stavanger Aftenblad.

Ifølge tiltalen skal 41-åringen ha fremvist et falskt politibevis i møte med de fornærmede kvinnene. Samtidig skal han ha hatt en pistollignende gjenstand synlig i hylsteret for å forsterke inntrykket av å være politimann.

Les også:  Mann til sykehus etter knivstikking i Arendal

– Min klient erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner at han har hatt seksuell kontakt med noen av kvinnene, men sier at han betalte for dette. Nå ser han frem til å forklare seg i retten. Han gleder seg til å legge dette bak seg, sier mannens forsvarer, advokat Knut Lerum.

De fleste voldtektene 41-åringen er tiltalt for, skal ha skjedd på såkalte massasjeinstitutter. Saken går i Stavanger tingrett, og det er satt av sju dager til behandlingen.

Les også:  Fire siktet for mishandling på Klepp

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus