Fire siktet for mishandling på Klepp

Fire personer er siktet for å ha mishandlet en 29 år gammel mann i en leilighet på Klepp i Rogaland natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet rykket ut til leiligheten etter å ha fått en melding om at en person var blitt banket opp. Totalt fire personer er pågrepet og siktet for kroppskrenkelse, men siktelsen blir trolig utvidet til kroppsskade, opplyser politiadvokat Anne Mette Dale i Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

– De fire blir mest sannsynlig fremstilt for varetektsfengsling mandag, sier Dale.

Ifølge avisens opplysninger ble 29-åringen rispet i ansiktet med tapetkniv. Et balltre ble også benyttet i mishandlingen. I tillegg kjenner avisen til at volden ble filmet. Det er både kvinner og menn blant de pågrepne.

Dale opplyser at alle de siktede er kjenninger av politiet, og at det trolig dreier seg om et internt oppgjør.

Personvernpolicy