Meny

Kripos inn i barnedødsfall

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kripos er koblet inn i etterforskningen av dødsfallet til en tolv år gammel jente i Sunndal.

Kripos var med på et møte med etterforskningsledelsen onsdag, skriver Bergens Tidende.

– Vi har opprettet kontakt med Kripos for konsultativ bistand. De var med på et samordningsmøte der vi har lagt planer for arbeidsoppgavene fremover. Vi ønsker god fremdrift i saken, slik at vi kan få en rask avklaring, sier regionlensmann Arne Johannessen i Sogn til avisa.

Les også:   Fosterforeldre anmeldt etter barnedødsfall

Tolvåringen bodde i et fosterhjem i Sunnfjord da hun døde. Hun døde dagen før hun ville fylt 13 år.

De biologiske foreldrene har nå politianmeldt Sogn barnevern, fosterforeldrene og jentas fastlege. Fylkesmannen har også åpnet tilsynssak mot Sogn barnevern, og Fylkeslegen i Sogn og Fjordane har åpnet tilsynssak mot fastlegen.

Populært