Mann i 30-årene tiltalt for voldtekt av tre kvinner

Saken skal opp i Oslo tingrett fra mandag, men forholdene mannen er tiltalt for skal ha skjedd i 2012. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Saken skal opp i Oslo tingrett fra mandag, men forholdene mannen er tiltalt for skal ha skjedd i 2012. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mandag starter en straffesak hvor en mann er tiltalt for voldtekt av tre kvinner. Tiltalte er venn av en tidligere kampsport-norgesmester som i fjor ble dømt til ti års forvaring for vold og overgrep mot sin ekskone.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i 30-årene er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med tre kvinner som var bevisstløse eller av andre grunner ute av stand til å motsette seg handlingen, heter det i tiltalen.

Saken skal opp i Oslo tingrett fra mandag, men forholdene mannen er tiltalt for, skal ha skjedd i 2012.

– Denne saken har en saksbehandlingstid som er helt hinsides, og som har vært en voldsom belastning for både min klient og helt sikkert også de andre i sakskomplekset, sier tiltaltes forsvarer, advokat Nils Christian Nordhus, til Dagbladet.

Tiltalte var tidligere siktet i samme straffesak som en tidligere norgesmester i kampsport før sakene ble atskilt. Den tidligere norgesmesteren ble i februar i fjor dømt til ti års forvaring for grov vold og seksuell mishandling av sin tidligere kone.

Ifølge Dagbladet er mannen i 30-årene tiltalt for å ha voldtatt norgesmesterens ekskone, en kvinnelig realitydeltaker og en politikvinne.

I tiltalen kommer det fram at to av overgrepene skal ha skjedd hjemme hos den tidligere norgesmesteren, mens ett skal ha skjedd hjemme hos tiltalte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden