Ransoffer i Rogaland ble befølt

Den 21 år gamle kvinnen som ble overfalt og ranet ved Riska stadion på Hommersåk i Sandnes mandag kveld, ble befølt av de to mennene som ranet henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– I tillegg til at hun ble ranet, ble hun også utsett for krenkende atferd i form av beføling, sier fungerende etterforskningsleder på Sandnes politistasjon, Elisabeth Barsnes til NRK.

Politiet har tirsdag ettermiddag ingen mistenkte i saken. Det er kommet inn del tips etter, politiet er fortsatt på jakt etter flere vitner.

– Det er særlig interessant for oss å komme i kontakt med folk som var i området mellom klokken 19 og 21, sier etterforskningslederen.

Den fornærmede kvinnen har forklart at de to ransmennene snakket utenlandsk, de er om lag 180 centimeter høye og begge var iført mørke klær. Den ene hadde en hettegenser.

– Kvinnen kom seg til legevakten i Sandnes på egen hånd, men hadde fått et hardt slag i hodet, sa operasjonsleder Karstein Tendenes i Sør-Vest politidistrikt mandag kveld.

Overfallet skjedde rundt klokken 20. Kvinnen fikk ikke meldt fra før hun var på legevakten en halv time seinere.

– Hun var ute og jogget da hun stoppet for å knytte skolissene. Da gikk mennene løs på henne uten forvarsel. Hun fikk et slag i hodet og ble fratatt busskort og bankkort, opplyste operasjonslederen.

Personvernpolicy