Mann siktet for drapsforsøk på Torshov

I forbindelse med skyting på Torshov 27. januar hvor en mann ble hardt skadet, etterlyser Oslo politidistrikt denne mannen. Han er siktet for drapsforsøk.
I forbindelse med skyting på Torshov 27. januar hvor en mann ble hardt skadet, etterlyser Oslo politidistrikt denne mannen. Han er siktet for drapsforsøk. Foto: Politiet i Oslo
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har siktet og etterlyst en mann for drapsforsøk etter en skyteepisode på Torshov i Oslo i forrige uke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Politiet ber om tips og opplysninger som kan føre til at mannen blir pågrepet. Vi ber om at de som har informasjon kontakter politiet, opplyser leder Grete Lien Metlid for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

Les også: Oslo-politiet: – På sporet av gjerningsmann etter skyting

Skyteepisoden skjedde inne i en trappeoppgang på Haarklous plass på Torshov onsdag kveld. En mann i midten av 20-årene ble truffet av skudd. Han ble brakt til Ullevål sykehus med skader som politiet da betegnet som kritiske. Senere har det blitt opplyst at mannen er utenfor livsfare.

Les også: Skutt mann i Oslo utenfor livsfare

Politiet trodde allerede samme dag som skytingen skjedde at det kun var snakk om én gjerningsperson. Lørdag kunne Metlid opplyse at de var på sporet av gjerningsmannen.