Politiet varsler flere pågripelser i overgrepsbildesak

19 personer er så langt pågrepet i etterforskningen der en rekke menn er siktet for oppbevaring av overgrepsmateriale. Politiet i Sør-Trøndelag varsler at flere pågripelser er i vente.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere faktiske overgrep er avdekket i Norge og det er identifisert flere norske ofre, opplyser politiet i Sør-Trøndelag, som selv har pågrepet ni personer. De involverte i saken er siktet for oppbevaring og deling av store mengder overgrepsbilder- og videoer. En av de pågrepne skal ha hatt over 400.000 bilder og 5.000 videoer i sin besittelse.

Les også: Kripos: Nordmenn betaler for å se overgrep mot barn direkteoverført

– Etterforskningen fortsetter med full styrke. og det vil bli flere pågripelser i Trøndelag. Vi venter at flere saker kommer opp for retten på nyåret. Den første saken vil sannsynligvis komme opp før jul, sier politiadvokat Marianne Høyer i en pressemelding.

19 politidistrikt har fått saker fra Sør-Trøndelag i forbindelse med etterforskningen. I tillegg er 52 saker sendt fra Kripos til Interpol.

Les også: Skjerpet kontroll med ansatte i barnehager

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus