Åtte pågrepet for GPS-tyverier i Oslo

Det har vært en rekke tyverier av GPS-utstyr fra biler i Oslo den siste tida, og bare siden 14. november er 55 tilfeller blitt politianmeldt.
Det har vært en rekke tyverier av GPS-utstyr fra biler i Oslo den siste tida, og bare siden 14. november er 55 tilfeller blitt politianmeldt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Politiet i Oslo har pågrepet åtte personer for tyveri av dyrt GPS-utstyr fra biler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært en rekke tyverier av GPS-utstyr fra biler i Oslo den siste tida, og bare siden 14. november er 55 tilfeller blitt politianmeldt. Nå mener Oslo-politiet at saken kan være løst.

I alt åtte rumenere er pågrepet i saken. De er siktet for tyverier av GPS-systemer fra Volkswagen- og Skoda-biler. Politiet har også funnet store mengder kosmetikk hos rumenerne som det er mistanke om at kan være stjålet fra butikker.

De siktede vil bli framstilt for varetektsfengsling torsdag.

– Vi mener de åtte som nå er pågrepet, har utført GPS-tyverier i fellesskap, og at de kan stå bak mange av de anmeldte forholdene, sier politioverbetjent Stig Vasbø ved Majorstua politistasjon.

Les også: GPS-bande går etter ett bilmerke

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus