Meny

Etterforsker overfallsvoldtekt i Tromsø

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ønsker tips etter at en kvinne i 20-årene meldte at hun var blitt utsatt for en overfallsvoldtekt i Tromsø sentrum natt til lørdag.

Voldtekten skal ha skjedd utendørs i Kirkegata i Tromsø rundt klokken 2.45, melder TV 2.

– Så langt har vi ikke kunnet avhøre kvinnen, men har startet etterforskning av saken og sikrer tekniske spor på stedet, sier operasjonsleder Stein Gudmundsen i Troms politidistrikt. Han sier politiet foreløpig ikke har noe signalement på gjerningsmannen og at hendelsesforløpet fremstår som uklart. Det var en bekjent av kvinnen som først tok kontakt med politiet og forklarte hva som hadde skjedd.

– Vi ønsker tips fra eventuelle vitner til overfallet, sier Gudmundsen. Politiet håper personer som var i det aktuelle området, vil melde seg.

– Stedet som er utpekt som åsted, er veldig åpent, og det var masse mennesker i sentrum i natt, forteller operasjonslederen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus