Meny

Mann døde etter slagsmål i Hurdal – flere er pågrepet

Flere personer er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann døde i Hurdal natt til mandag. Foto: Remi Presttun / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere personer er pågrepet etter at en mann fra Estland døde i Hurdal natt til mandag. Mannen skal bære preg av å ha blitt utsatt for grov vold.

Politiet fikk melding om en hardt skadd person på en privat adresse i Hurdal kommune søndag klokken 21.59. Da politiet ankom stedet 20 minutter senere var ambulansepersonell i gang med livreddende arbeid, men livet sto ikke til å redde.

Den skadde, en mann i 40-årene fra Estland, ble erklært død klokken 00.07.

Politiet har pågrepet flere personer i forbindelse med hendelsen. Politiadvokat Camilla Ek Sørensen i Romerike politidistrikt sier til Romerikes Blad at alle de siktede skal være litauere, men hun ønsker ikke si noe om hvor mange som er pågrepet.

– Per nå etterforsker vi hendelsen som grov kroppsskade med døden til følge. Vi er i en innledende fase av etterforskningen, så vi tar høyde for at det kan bli endringer, sier politiadvokat Guro Holm Hansen i en pressemelding.

Ifølge Holm Hansen er hendelsesforløpet uklart, men hun opplyser at politiet nå jobber med å få ytterligere oversikt gjennom tekniske og taktiske undersøkelser.

– Inntil vi har fått mer kontroll på hendelsesforløpet ønsker vi ikke å kommentere mer detaljert om hendelsesforløp og pågripelse. Dette av hensyn til videre etterforskning, sier politiadvokaten.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus