Mann døde etter slagsmål i Hurdal – flere er pågrepet

Flere personer er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann døde i Hurdal natt til mandag.
Flere personer er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann døde i Hurdal natt til mandag. Foto: Remi Presttun / NTB scanpix

Flere personer er pågrepet etter at en mann fra Estland døde i Hurdal natt til mandag. Mannen skal bære preg av å ha blitt utsatt for grov vold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om en hardt skadd person på en privat adresse i Hurdal kommune søndag klokken 21.59. Da politiet ankom stedet 20 minutter senere var ambulansepersonell i gang med livreddende arbeid, men livet sto ikke til å redde.

Den skadde, en mann i 40-årene fra Estland, ble erklært død klokken 00.07.

Politiet har pågrepet flere personer i forbindelse med hendelsen. Politiadvokat Camilla Ek Sørensen i Romerike politidistrikt sier til Romerikes Blad at alle de siktede skal være litauere, men hun ønsker ikke si noe om hvor mange som er pågrepet.

– Per nå etterforsker vi hendelsen som grov kroppsskade med døden til følge. Vi er i en innledende fase av etterforskningen, så vi tar høyde for at det kan bli endringer, sier politiadvokat Guro Holm Hansen i en pressemelding.

Ifølge Holm Hansen er hendelsesforløpet uklart, men hun opplyser at politiet nå jobber med å få ytterligere oversikt gjennom tekniske og taktiske undersøkelser.

– Inntil vi har fått mer kontroll på hendelsesforløpet ønsker vi ikke å kommentere mer detaljert om hendelsesforløp og pågripelse. Dette av hensyn til videre etterforskning, sier politiadvokaten.

Personvernpolicy