Spikermatte måtte til for å stoppe trønder

Spikermatte måtte til for å stoppe trønder

FYLLEKJØRTE: Svensk polis måtte legge ut spikermatte for å stoppe trønderen. Illustrasjonsfoto: Alexander Vestrum.
FYLLEKJØRTE: Svensk polis måtte legge ut spikermatte for å stoppe trønderen. Illustrasjonsfoto: Alexander Vestrum. Foto: NTB Tema

En sørtrønder i bil som forsøkte å stikke av fra politiet på E14, ble natt til lørdag stoppet av en spikermatte da han hadde passert svenskegrensen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sørtrønderen nektet å stoppe for politiet i Stjørdal og kjørte mot Sverige.

– To biler la seg på hjul østover på E14. Det gikk litt over fartsgrensa, men ikke så veldig fort, sier operasjonsleder Bård Krogstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mannen ble stoppet av svensk politi i Ånn da det ble lagt ut en spikermatte, skriver politiet på Twitter. Ånn ligger like over svenskegrensen i Åre kommune.

Politiet opplyser at mannen låste seg inne i bilen etter at det ble bråstopp i spikermatta. Politiet knuste ruta og fikk pågrepet mannen. Han er mistenkt for promillekjøring.

– Ruta ble knust, og mannen ble pågrepet. Det er svensk politi som har tatt over saken, så han blir nok siktet for rattfylleri og for å ha stukket av fra politiet, sier Krogstad.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus