Meny

DNB i Bjørvika evakuert etter bombetrussel

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DNBs hovedkontor i Bjørvika ble fredag formiddag evakuert på grunn av en bombetrussel. Politiet anså ikke trusselen som spesifikk og rykket derfor ikke ut.

– DNB har evakuert på eget initiativ. Saken vil bli rutinemessig etterforsket og er oversendt kriminalvakta, sier operasjonsleder Rune Ullsand til NTB.

Evakueringen skjedde ved 11-tiden fredag og varte en halvtimes tid. Det er ikke kjent på hvilken måte trusselen kom, eller hva ordlyden var.

– Vi kan bekrefte at det har vært en trussel mot DNB i Oslo. Vi har valgt å gi den videre til politiet for vurdering. Vi har diskutert med politiet, og vi har valgt å evakuere for å være på den sikre siden, sier informasjonsdirektør Even Westerveld i DNB.

Klokken 11.34 opplyser DNB at de opphever evakueringen. Samtidig henviser de til politiet for kommentarer om innholdet i trusselen.

Oslo politidistrikt skriver på Twitter:
«De evakuerte ved DNB har fått returnere tilbake til bygget. Politiet har opprettet anmeldelse og etterforsker bombetrusselen.»

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus