Meny

Politiet vil ha kontakt med folk som var i Hemsedal

Inngangspartiet til delen av mottaket som er nedbrent. Kripos bistår i undersøkelsene av brannen. Foto: Henrik Skolt (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var i nærheten av asylmottaket i Hemsedal da det begynte å brenne natt til onsdag forrige uke.

I en pressemelding opplyser Nordre Buskerud politidistrikt at de ikke har konkludert med noen brannårsak, og at det er satt i gang en omfattende etterforskning av brannen.

Les også: Fant bensinkanne på åstedet i Hemsedal

«For å få et så komplett brannbilde som mulig ønsker politiet å komme i kontakt med alle som kjørte riksvei 52 forbi Tuv i tidsrommet mellom midnatt og klokken 05 natt til onsdag», skriver politiet i pressemeldingen.

Politiet sier det er viktig at samtlige som kjørte strekningen, eller befant seg i området, i dette tidsrommet tar kontakt med politiet – også de som mener de ikke har noen opplysninger i saken.

Bakgrunn: Storbrann ved asylmottak i Hemsedal – uviss årsak

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus