Drapsmistenkt lege fengslet i to uker

Legen som er mistenkt for å ha drept sin samboer Anne Linell Sundt, ble onsdag varetektsfengslet i to nye uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påtalemyndigheten ba om fengsling av legen i fire uker med brev- og besøksforbud, men får nå bare holde ham til senest 25. november, melder TV 2. Det mener forsvareren sender et tydelig signal.

– Retten mener nå at man så vidt er over minstekravet til at det skal foreligge skjellig mistanke, så jeg ser dette som en positiv utvikling i saken for min klient, sier forsvarer Arild Holden til TV 2.

39 år gamle Anne Linell Sundt ble funnet død i parets hjem på Bygdøy i Oslo 12. desember 2014. På bakgrunn av obduksjonsrapporten mener politiet at hun ble drept ved legemiddelforgiftning. Legen ble pågrepet 13. september og har siden sittet fengslet. Han erkjenner ikke straffskyld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden