Meny

Fem personer pågrepet for pillesalg i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo-politiet har pågrepet til sammen fem personer som mistenkes å ha stått bak et omfattende salg av ulovlige piller de siste dagene.

Fire av de pågrepne er afghanske borgere, mens den femte er pakistaner. Alle fremstilles for varetektsfengsling fredag, opplyser stasjonssjef Kåre Stølen i Oslo politidistrikt.

Politiet opplyser at det er beslaglagt nesten 38.000 piller og 200.000 kroner i kontanter i to ulike leiligheter i Oslo.

De beslaglagte pillene er hovedsakelig Rivotril, som brukes eller kombineres med andre narkotiske stoffer. Ifølge politiet er disse pillene smuglet fra Ungarn til Norge. Mens pillene koster 30 øre i Ungarn, selges de for 20 kroner på gaten i Oslo.

– Smuglingen og salget av pillene virker godt organisert, men vi har nå avdekket en del av dem som står bak dette salget, sier Kåre Stølen.

To av de pågrepne er tidligere varig utvist fra Norge på grunn av kriminalitet, men har kommet tilbake.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus