Meny

Mann pågrepet i Mexico for drap på norsk kvinne

En norsk kvinne ble 13. juni funnet drept i Berlin. Politiet har gjort funn i dette kunstfellesskapet Paradise Kulturraum som kan knyttes til drapet. Foto: Joacim Da Jørgensen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En chilensk mann er pågrepet i Mexico for drapet på en norsk kvinne, som ble funnet i en koffert i Berlin i Tyskland i juni i år.

Den 36 år gamle norske kvinnen ble funnet drept i en koffert som fløt i elven Spree ved Treptower Park i Berlin 13. juni. Da hadde hun trolig ligget i kofferten flere dager. Den siktede mannen er vært etterlyst internasjonalt siden juni. Fredag melder Dagbladet at den 38 år gamle mannen er pågrepet i Mexico, og siterer det tyske nettstedet BZ.

Politiet gjorde tidlig i etterforskningen funn i et kunstgalleri som de mener kan knyttes til drapet. Tysk politi mistenkte raskt at den mistenkte mannen hadde rømt til Sør-Amerika etter drapet på den norske kvinnen fra Mandal.

Både B.Z. og Bild melder at 38-åringen blir framstilt for varetektsfengsling fredag. Det er ikke kjent om tyske og mexicanske myndigheter har hatt kontakt, og hvor lang tid en utleveringsprosess kommer til å ta.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus