Kvinne knivstukket i magen i Oslo

Politiet måtte natt til søndag rykke ut i Oslo. Arkivfoto.
Politiet måtte natt til søndag rykke ut i Oslo. Arkivfoto. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En kvinne i slutten av 30-årene ble natt til søndag knivstukket i magen på Sandaker i Oslo. Hun ble ikke livstruende skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Hun behandles på sykehus og vil bli avhørt når det er mulig. Skadeomfanget er ukjent, men ikke livstruende, opplyste operasjonssentralen i Oslo politidistrikt klokken 3.40 natt til søndag.

Hun ble hentet i ambulanse og sendt til sykehus.

– Det er alltid vanskelig å si med stikkskader i magen, men ambulansen tok henne med direkte til sykehus. De anså skadene som rimelig alvorlige, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til TV 2.

Stikkskader av denne typen gjør at det kan være fare for skader på vitale organer. Derfor velger helsepersonell å gå ut fra en verstefallsteori i stedet for bare å anta at det er overflateskader, forklarer han.

Knivstikkingen skjedde på et busstopp på Sandaker. Kvinnen ringte selv til politiet og fortalte at hun var blitt stukket i magen.

Guldbrandsen opplyser at kvinnen oppga noen navn som kunne settes i forbindelse med saken, og hun ga beskrivelse av en bil.

– Mens vi hadde henne på tråden, fikk vi en patrulje til stedet. Gjerningsmannen eller -mennene hadde forlatt stedet i en mørk bil, opplyser Gulbrandsen til VG.

Klokken 3.40 var ingen gjerningsmann eller -menn blitt funnet, og politiet avsluttet søket. Det ble heller ikke funnet noen kniv på åstedet. (©NTB)

Personvernpolicy