Meny
Nyheter
Rakhine-leder dømt til 20 års fengsel i Myanmar
En domstol i Myanmar har dømt en tidligere partileder i delstaten Rakhine til 22 års fengsel for landsforræderi og krenkelse av staten.
Brasils president på sjarmoffensiv i USA
President Donald Trump tok tirsdag imot mannen som omtales som Latin-Amerikas svar på ham selv, Brasils høyreradikale president Jair Bolsonaro.
Mann hardt skadd i arbeidsulykke i Hedmark
En mann ble fløyet til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt truffet av en pakke med sponplater som ble lastet på en lastebil i Våler i Hedmark.
Ødelagt infrastruktur gjør bistandsarbeidet krevende i Mosambik
Hundretusenvis av mennesker har akutt behov for nødhjelp etter syklonen i Mosambik, men ødelagte veier og flyplasser gjør bistandsarbeidet vanskelig.
Brann i fly i Teheran
Det har brutt ut brann i et fly på flyplassen i Teheran, men alle som var om bord, skal nå være i sikkerhet, melder medier i Iran.
Kystvakta kan ikke gripe inn mot ulovlig EU-fiske
Det er i praksis umulig å reagere mot ulovlig EU-fiske i norsk sone. «Det foregår hvitvasking av fisk», konkluderes det i Kystvaktas årsrapport.
Valgforsker: For tette bånd mellom PR og politikk kan gå på tilliten løs
Politikere og PR-folk er ikke korrupte selv om de er venner og hjelper hverandre, men det kan svekke tilliten til politikerne, sier valgforsker Bernt Aardal.
United-legende slår tilbake mot Zlatan-kritikk
Ryan Giggs sender et syrlig stikk til Zlatan Ibrahimovic etter at svensken rettet kritikk mot stjernespillerne i den gylne United-årgangen «Class of 92».
Frp-politiker: – Dette er hatretorikk og oppgulp
Frp-politiker Roy Steffens mener debattkulturen i kommentarfeltene har sporet av.
Politiet henlegger saken om filmingen av Waras hus
Politiet dropper også etterforskningen av selve filmingen av huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp). Men Black Box Teaterets advokat er likevel rasende.