Meny

Ku rømte i dødsangst – ble avlivet i det grønne

Følg direktesendingen fra Alna.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Viltnemnda ble tilkalt for å bistå politiet etter at en ku stakk av fra et slakteri i Oslo torsdag ettermiddag. Det løpske dyret endte sitt liv i frihet og i grønne omgivelser.

«Furuset – En ku som stakk av fra et slakteri, sist observert i godt driv mot Alnaparken, vi er underveis, meldte politiet Twitter torsdag ettermiddag.

Kua som skulle slaktes ved Fatland slakteri, greide å stikke av fra området. Sammen med de ansatte på slakteriet rykket politiet ut for å finne kua.

– Vi har lokalisert kua på et grøntområde ikke så langt unna slakteriet. Men hun beskrives som helt gal av de slakteriansatte, så Viltnemnda er tilkalt for assistanse, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Han beskriver kua som eldre enn to år fordi den har horn. Etter en drøy halvtime i frihet, etter en intens jakt av politi og ansatte fra slakteri meldte operasjonslederen at kua var avlivet av Viltnemnda.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus