Meny

Hundevalpen Luna overlevde fem uker alene til sjøs

Eieren Nick Haworth var overlykkelig for å bli gjenforent schäferen sin, Luna.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Luna falt over bord fra en fiskebåt – svømte i land på en øy og overlevde.

10. februar i år skjedde det som ikke skal skje. Hundevalpen Luna falt over bord fra fiskebåten til eieren Nick Haworth utenfor San Diego på vestkysten i USA, mens Haworth og en medpassasjer holdt å dra fisk om bord i båten.

Haworth skal ha kjørt rundt med båten og lett etter hundevalpen i to dager etter den uheldige hendelsen fant sted. Marinen forsatte søket i ytterligere en uke.

Les også: Mann skal ha planlagt å stjele Obamas hund

Tirsdag denne uken, fem uker etter at Haworth fryktet han hadde mistet Luna for godt, kom hun til rette igjen, på en ubebodd øy 130 kilometer utenfor San Diego.

Marinen skulle tilfeldigvis på oppdrag på øya, og da de kom mot land fant de Luna sittende å vente dem med logrende hale.

Hunden skal ha vært i god form, og ifølge marinen har hun sannsynligvis overlevd på mus og andre smådyr de ukene hun har oppholdt seg på øya.

Les også: Mistenkelige hundedødsfall i Sverige: Advarer mot kjøttboller med rottegift

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus