Reddet over 600 dyr fra mishandling

– Dyrene er i en forferdelig tilstand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Synet som møtte dyrevernerne ASPCA (The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) ved en gård i North Carolina sjokkerte dem. Gården som skulle være et tilfluktsted for hjemløse dyr, var langt fra idyllisk.

Les også: Par fra Finnmark fradømt retten til å drive med hund etter vanskjøtsel

Hunder, katter og hester. Totalt over 650 dyr var på gården og det store flertallet av dem bar tydelig preg av mishandling, underernæring og ubehandlede skader.

– Dette er en av de største dyrebeslagene vi har gjort i ASPCAs 150 år lange historie som organisasjon. Målet vårt er å få dem friske og til slutt gi dem et nytt hjem, sier Tim Rickey i ASPCA til WRAL.

Les også: Eieren teipet igjen hundens munn da den bjeffet

– Dyrene er i en forferdelig tilstand og trenger umiddelbar hjelp. Vi kan ikke la denne typen dyrebehandling fortsette noe lengre. Alle involverte personer vil måtte stå til ansvar, sier sheriff Hubert Peterkin til samme TV-kanal.

Eierne av gården, et par, er nå pågrepet og siktet for dyremishandling.

Les også: Mirkalevalp reddet fra dyremishandling

Personvernpolicy