Meny
Nyheter
Mobilnettet rammet av helgas uvær i nord
Uværet som rammet Nordland og deler av Troms i helga, førte til store utfall i Telenors nett. Søndag er det meste i orden igjen.
Norge Rundt - her kan du ha sex i kveld!
Innovasjon Norge spiller på sex for å få turister til å komme i Norge. Men her til lands vet vi jo at hele landet er å regne som en erogen sone..
Seksåring alvorlig skadd i badeulykke i Lyngdal
En seks år gammel gutt ble alvorlig skadd i en badeulykke i Sørlandsbadet i Lyngdal søndag.
Assad advarer kurderne mot å stole på amerikansk beskyttelse
Syriske kurdere kan ikke satse på at USA vil gi dem beskyttelse mot en offensiv fra Tyrkia, sa president Bashar al-Assad i en tale søndag.
Trump-rådgiver varsler veto hvis Kongressen avviser unntakstilstanden
President Donald Trumps skal være klar til å legge ned veto hvis Kongressen stemmer for å avvise hans erklæring av unntakstilstand langs Mexico-grensen.
Polens statsminister dropper Israel-tur etter uttalelser fra Netanyahu
Polens statsminister har avlyst sitt besøk i Israel, hvor den såkalte Visegrad-gruppen skal ha toppmøte. Årsaken er holocaust-uttalelser fra Benjamin Netanyahu.
Norsk tilsyn slår til mot utenlandske gamblingselskaper
Norske tilsynsmyndigheter forbyr betaling til og fra flere gamblingselskaper som anklages for å ha drevet ulovlig i Norge.
Leteaksjon etter savnet mann i Egersund
Politiet har iverksatt en leteaksjon både til lands og i strandlinjen etter at en 46 år gammel mann fra Romania er meldt savnet i Egersund.
Kjempenedtur for Kristoffersen, Hirscher vant suverent slalåmgull
Marcel Hirscher var i egen klasse i søndagens VM-slalåm. For Henrik Kristoffersen ble det en stor nedtur, med åttendeplass.
– Bistandsorganisasjoner er blitt milliard- firmaer betalt av stater for å utføre politikk i andre land
Tenker du på Norsk Folkehjelp, Kirkens Nødhjelp, Flyktningehjelpen og andre humanitære organisasjoner som folkelige? De kan like gjerne være redskaper for USAs og Norges politikk for andre land.